Selamat Datang Ke Blog MUJAHIDAH SOLEHAH......Semoga kita menjadi hamba-Nya yang Soleh & Solehah...aamiin......dari:- Sumaiyah_Mai ^_^

Friday, January 25, 2013

semester 5 END

Assalamualaikum..
Alhamdulillah..semester 5 dah pun berakhir pada 18hb 1 tahun 2013...

dah lama habis baru nak update..
al mklum idea baru nak bercambah
selepas tamat exam final hari tu...

Alhamdulillah3x...
Sekarang nia hanya menunggu keputusan exam sahaja..
rasa nya semua cuak kan...
like this picture




tapi walau macam mana pun
teruskan berDOA pada ALLAH untuk mendapat keputusan yang cemerlang..
aamiin...
Ya Rabbal 'Alamin





.................................................................................................

sekarang nie time bercuti selama sebulan...
time menjaga anak buah pun bermula..
skrg2 nya tak lah boring cuti2 nie..
ada juga tempat untuk bergurau..

sekarang memang stil menjaga anak abang yang sulong...
Syakir & Syifa...




nak jaga abrar hakimi
bila dah balik Pahang nnti...



dan Insya-ALLAH, tahun nie akan bertambah seorang lagi anak sedare
dari kak Robiatul Adawiah...
lelaki or perempuan belum tahu lagi...
dah lahir baru tahu..
apa2 pun, moga baby lahir dalam keadaan sihat wal afiat...
insya-ALLAH

.....................................................................................................


dalam bosan2 semasa cuti nie..
duk layan anak sadare sambil layan novel2 kak ipar punya...

baca pun sekadar menambah ilmu..
memang kebanyakkan orang kata novel2 skrang semua berunsurkan cinta..
mmg tak dinafikan pun...
tapi biarlah cinta itu kena pada tempat nya...

nak baca tak salah, tapi jgn terlebih khayalan sudah..

in proses :



semoga cuti ada manfaat nya untuk diri saya
dan sahabat...
.....................................................................................

THE  END


No comments:

Post a Comment

Followers

hope