Selamat Datang Ke Blog MUJAHIDAH SOLEHAH......Semoga kita menjadi hamba-Nya yang Soleh & Solehah...aamiin......dari:- Sumaiyah_Mai ^_^

Thursday, June 28, 2012

Coretan... ღღღ

❀~Assalamualaikum....
apa khabar orang disana??
moga sihat2 hendaknya... 

❀~Alhamdulillah...
hari ni 29hb 06 tahun 2012...
tamat sudah semester 4 di uum....
insya-Allah, ada setahun lagi sebelum tamatnya pembelajaran...

tahun depan dah pun sem 5...
so dah jadi SENIOR lar...
  waaa...mesti syok kan...
dapat buli junior2...hehe...
(angan je lebih)

❀~Insya~Allah...
hari ini, jam 6.30pm akan bertolak balik ke kampung halaman...
sudah rindu dengan mak ayah...
rindu dengan masakan mak....
rindu juga dengan ehem2... :)
siapa tuuu???
hehe... 

haa, rindu kat si dia ni... 




lama tak jumpe anak2 buah nie....
insya~Allah, 
cuti ni lebihkan masa bersama mereka

..................................................................................................

❀~emm....
tiada apa nak di coretkan lagi....

semoga cuti sem selama 3 bulan ni dihabiskan dengan perkara2 yang bermanfaat...
insya~Allah...

emm... 
disebabkan time cuti saya tak dapat online (mungkin)
saya berpesan pada diri saya dan rakan2
semoga terus MEMPERJUANGKAN ISLAM....
BANGUN KAN MALAYSIA SEBAGAI NEGARA YANG BETUL2 ISLAM
seperti zaman RASULULLAH SAW....



..................................................................................................

❀~Akhir sekali, saya tinggalkan kalian 
dengan kata2 ini..




.................................................................................................

yang ikhlas :
Sumaiyah Mai 
(Perindu KasihNya)
ღ....ღ....

.................................................................................................

No comments:

Post a Comment

Followers

hope